Κι όμως μπορείς να κάνεις τις καλύτερες διακοπές... δωρεάν!


Φυσικά εδώ έρχεται το διαδίκτυο και κάνει για ακόμη μία φορά το θαύμα του , με κυριολεκτικά ταξιδιάρικους ιστιότοπους, που θα σε κάνουν να σκεφτείς πιο ελεύθερα και θα σου δώσουν αυτό που ζητάς!
Λοιπόν υπάρχουν στο internet διάφορα site που σου επιτρέπουν να γνωρίσεις διάφορα μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό με κόστος διαμονής... μηδενικό! Και μιλάμε για τον πιο σύγχρονο και δημοφιλή πλέον τρόπο, την ανταλλαγή σπιτιών!

Πάμε λοιπόν στην ουσία και διαλέξτε ποια περίπτωση σας ταιριάζει καλύτερα!

www.homelinkgreece.org Πρόκειται για το ελληνικό παράρτημα της μεγάλης αυτής υπηρεσίας όπου μπορείς να ανταλλάξεις το σπίτι σου με το σπίτι κάποιου άλλου σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου θες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις μέλος του site πληρώνοντας για την ετήσια συνδρομή σου το συμβολικό ποσό των 100 με 140Ε. Από εκεί και πέρα μπορείς να επικοινωνήσεις με όποιο μέλος θες, που μένει στην χώρα που επιθυμείς και έτσι να καταλήξετε στο πότε θα ανταλλάξετε τα σπίτια σας. Σκέψου ότι θα μένεις δωρέαν σε ένα φιλικό σπίτι κι ότι τα μόνα σου έξοδα θα είναι το φαγητό σου!
www.homeexchange.gr Εδώ μιλάμε για τον πιο διαδεδομένο ιστότοπο ανταλλαγής σπιτιών στην Ελλάδα. Εδώ οι χρήστες ανταλλάσουν κυρίως τα εξοχικά τους σπίτια με τα εξοχικά άλλων συμπατριωτών τους. Για παράδειγμα έχεις ένα εξοχικό στη Χαλκίδα και θες να πας διακοπές στην Κρήτη. Βρίσκεις λοιπόν αυτόν που σε ενδιαφέρει κι ανταλλάσετε τα εξοχικά σας για όσο καιρό επιθυμείτε. Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά γιατί θα ανταλλάξεις σπίτι με ένα άτομο που μιλατε την ίδια γλώσσα και έχετε μεγαλώσει στην ίδια χώρα γνωρίζοντας έτσι εν γένει την νοοτροπία του.

Γίνεσαι μέλος στο site, δίνεις το ποσό των 50Ε για την ετήσια συνδρομή σου και ξεκινάς να επικοινωνείς με τους ενδιαφερόμενους.

tlife.gr