Φθηνά ποτά

FtinaPotaΜετά από πολλά καταστροφικά για την τσέπη μας βράδια (ιδιαίτερα όμως κερδοφόρα για κάποιους μαγαζάτορες), αποφασίσαμε ότι θέλουμε να επιλέγουμε τα μπαρ που συχνάζουμε, ναι... ΚΑΙ με βάση τις τιμές των ποτών που σερβίρουν.
Έτσι, ένα βράδυ, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα όπου ο καθένας μας θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να επιλέγει τα μαγαζιά που θέλει να επισκεφτεί για καφέ ή ποτό, αναλογιζόμενος και την τσέπη του. Προσθέτοντας φωτογραφίες και μια περιγραφή θα κάναμε την επιλογή πιο εύκολη.
Η αρχή έγινε τον Οκτώβριο του 2010 και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε, να καταγράφουμε, να φωτογραφίζουμε και να περιγράφουμε μαγαζιά που θεωρούμε φτηνά και να τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Με τη βοήθεια των επισκεπτών του ftinapota.gr, αυτή η προσπάθεια διαδίδεται, δικτυώνεται και σταδιακά δημιουργείται ένας μεγάλος και διαρκώς ανανεούμενος κατάλογος μαγαζιών, μέσα και έξω από το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ποιός ξέρει; Ίσως αυτή η κίνηση ταρακουνήσει κάποιους μαγαζάτορες και βοηθήσει ταυτόχρονα να γίνει η διασκέδαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λιγότερο οικονομικά επιβαρυντική και περισσότερο απολαυστική!
Τα ftinapota.gr σας.