Τα μισά και πλέον χρήματα μένουν στο πορτοφόλι σας



Με γνώμονα το κοινό καλό των συνεργατών της και των καταναλωτών, ώστε οι τελευταίοι να συνεχίσουν να απολαμβάνουν σχεδόν τα ίδια που απολάμβαναν τις λεγόμενες παλιές «καλές» μέρες πριν την οικονομική κρίση, η ελληνική, εκπτωτική ιστοσελίδα cheapis.gr προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς: διασκέδαση, ψυχαγωγία, φαγητό, ταξίδια!
Για του λόγου το αληθές είδαμε και αναδημοσιεύουμε τι μπορείτε να αγοράσετε πολύ οικονομικά από τα παρακάτω:
1. Εισιτήρια vip και απλά για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου στις 24/9, με τους: Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Έλλη Κοκκίνου, Μαζωνάκη, Νίνο, Θάνο Πετρέλη, Αντώνη Ρέμο κι άλλους πολλούς καλλιτέχνες, με έκπτωση 47%!
2. Εισιτήρια για την περιοδεία της ξεκαρδιστικής θεατρικής παράστασης της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Ο παππούς έχει πίεση» με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά και τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Κώστα Αποστολάκη, Θωμαΐδα Ανδρούτσου, Σοφία Παυλίδου, Πέτρο Λαγούτη, μόνο με 11 ευρώ!
3. Υπέροχο γεύμα ή δείπνο στα Palmie bistro, με 9,90 ευρώ κατ άτομο! Έκπτωση 55%!
4. Υπέροχη, ιταλική οικογενειακή pizza L’ Artigiano, μόνο με 3,49 ευρώ! Έκπτωση 74%!
5. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κυκλάδες και νησιά Βορείου Αιγαίου, με έκπτωση 50%! Ποιος στις μέρες μας δεν ενδιαφέρεται για προσφορές έως και - 75% σε καθημερινά πράγματα;
Για να δείτε με τα μάτια σας τα παραπάνω πατήστε www.cheapis.gr