Online οδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης

Ο κόσμος του forfree

Online οδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης

forfree


Το forfree.gr είναι το πρώτο ελληνικό website που εξειδικεύεται στο να συγκεντρώνει όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη,  την Πάτρα και την Λάρισα,  αποδεικνύοντας ότι μπορεί κανείς να διασκεδάσει ακόμα και με άδειο πορτοφόλι!

Eκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, εξορμήσεις στη φύση, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις είναι μόνο ένα μικρό δείγμα όσων διοργανώνονται καθημερινά εντελώς δωρεάν στην πόλη μας και πολύ συχνά χωρίς να τα παίρνουμε είδηση...

Εκτός από αυτά, στο forfree, στην κατηγορία «Βόλτες», προτείνονται γνωστές και άγνωστες διαδρομές στις γειτονιές της πόλης, ενώ στην κατηγορία «for less», ιδέες για το πώς μπορείτε να κινηθείτε πιο οικονομικά (πχ. εκπτωτικές κάρτες, stock μαγαζιά κ.τ.λ.).

Το forfree είναι μία πρόταση για μία εναλλακτική στάση και μία διαφορετική φιλοσοφίαπου αποδεικνύει ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!

Μπείτε λοιπόν στον κόσμο του forfree και δείτε «πράματα, θάματα και…θεάματα», με μοναδικό αντίτιμο την καλή σας διάθεση  και ένα φωτεινό χαμόγελο! 

Και κάτι τελευταίο, αλλά σημαντικό! Αν ο δρόμος σας φέρει στην Βαρκελώνη, κάντε μια ηλεκτρονική επίσκεψη στο ισπανόφωνο "αδερφάκι" του forfree. Αρκεί ένα κλικ στο www.forfree.cat  και όλες οι forfree εκδηλώσεις της Βαρκελώνης θα ξεδιπλωθούν στην οθόνη σας! 
Καλές βόλτες στην Ελλάδα και στον κόσμο!!!


Δείτε επίσης:
τι έχει γραφτεί στον Τύπο για το forfree
To forfree.gr στη δεκαδα του Best Practices Forum 
και ακόμα διαβάστε τις ειδικές μας στήλες: