Έχει Πανσέληνο απόψε και θα ‘ ναι ωραία.. – Που να πας σήμερα

Acropolismoonrise

Σήμερα θα έχει Πανσέληνο και θα είναι ωραία, γι’ αυτό μην μείνετε μέσα! Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για έξοδο για όλα τα βαλάντια.
Στο Θέατρο Πέτρας μαζί με τους Nouveau Sextet θα εμφανιστεί η Χάρις Αλεξίου σήμερα. Το αθηναϊκό κοινό θα μπορέσει να απολαύσει όλα τα τραγούδια της αγαπημένης τραγουδίστριας κάτω από το ως της Πανσελήνου. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Δευτ.: 9.30 μ.μ.
Είσ.: € 12. Προπώληση (€ 10): Δημαρχείο Πετρούπολης (3ος όροφος), Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Πετρούπολις»
Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής από την άλλη αποφάσισε να εμφανιστεί σήμερα, με φόντο την πανσέληνο η Ευανθία Ρεμπούτσικα. «Το αστέρι και η ευχή» όπως λέγεται η συναυλία της θα κάνει τα όνειρα των παρευρισκομένων πραγματικότητα. Μουσικές που δημιουργούν εικόνες, ήχοι που προέρχονται από εικόνες, μουσικές από το σινεμά, την τηλεόραση και το θέατρο, αλλά και από την Ανατολή και τη Δύση (της «Πολίτικης Κουζίνας» συμπεριλαμβανομένης), μουσικές που όλοι μας αγαπήσαμε.
Δευτ.: 9 μ.μ.
Είσ.: € 12. Προπώληση (€ 10): Εκδοτήρια Μεγάρου (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Ομήρου 8), www.megaron.gr
Αν πάλι δεν σας συγκινεί τίποτα από αυτά, μπορείτε να κατηφορίσετε προς παραλιακή. Θάλασσα, άμμος και το ποτό της προτίμησής σας μπορούν να δημιουργήσουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό ακόμα και αν βρίσκεστε στην πόλη και δεν έχετε καταφέρει να αποδράσετε προς κάποιο νησί.
πηγή: koolnews.gr