Φθηνές διακοπές για νέους


Το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε ότι οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διαμονή τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε διευρυμένο δίκτυο ξενοδοχείων και κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα.

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς, Γ. Λιβανού, και την άμεση ανταπόκριση του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γ. Τσακίρη, εστάλη σχετική ενημέρωση στα 9.600 μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για τη δωρεάν διασύνδεσή τους με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Τα μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου αποδέχθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόσκληση και αρκετοί προχώρησαν ήδη στη σύναψη συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, προσφέροντας εκπτώσεις στους κατόχους της κάρτας που θα επιλέξουν τα καταλύματά τους για τις διακοπές τους.

Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τη zougla.gr, ότι 5 εκατ. κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας, στην Ελλάδα και σε άλλες 37 χώρες της Ευρώπης θα μπορέσουν να επιλέξουν φθηνές διακοπές στη χώρα μας μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών.

Οι χρήστες της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μπορούν να ενημερώνονται για τις εκπτώσεις και τα προνόμια της Κάρτας στην ιστοσελίδα: www.europeanyouthcard.gr, όπου αναρτάται και ο εκπτωτικός κατάλογος με τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ που έχουν συμβληθεί με το πρόγραμμα.
 
πηγή: flashnews.gr