Χριστούγεννα με Looney Tunes και πολύ παιχνίδι!

Χριστούγεννα με Looney Tunes και πολύ παιχνίδι!

Πλούσιο και απολαυστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST υποδέχεται με την πιο ατμοσφαιρική και χαρούμενη διάθεση τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, με πολλά Happenings και δώρα. 

Όλοι οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους άνετα, γρήγορα, ευχάριστα και με χριστουγεννιάτικο κέφι. 

Το RIVER WEST θέλοντας να καλωσορίσει νωρίς τα φετινά Χριστούγεννα, ξεκινάει από τις 03 Δεκεμβρίου και φιλοξενεί στο χώρο του το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι – Εκποίηση Βιβλίου σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.). 

Μικροί και μεγάλοι φίλοι θα μπορούν να επιλέξουν, μέσα από μία ποικιλία 150.000 βιβλίων, Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα με εκπτώσεις 70% έως και 90%. (Καθημερινά και σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων – εορταστικό ωράριο) 

Επιπλέον, από τις 07 Δεκεμβρίου, ο Αϊ– Βασίλης με το μαγικό του τρένο και την ξέφρενη παρέα των Looney Tunes καταφθάνουν στο RIVER WEST για να χαρίσουν σε όλους τους επισκέπτες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου απόλυτη διασκέδαση με βόλτες, φωτογραφίες και πολλές εκπλήξεις.

Βόλτες με το τρενάκι σε όλα τα επίπεδα του εμπορικού κέντρου, φωτογραφίες με τον Άη – Βασίλη στο σπίτι του, ατελείωτο παιχνίδι στο Χριστουγεννιάτικο Παιδότοπο στο 1ο επίπεδο, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια είναι μερικές μόνο από τις όμορφες στιγμές που έχει ετοιμάσει το RIVER WEST για όλους τους επισκέπτες του. 

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο RIVER WEST, δεν σταματάει μόνο εκεί, αφού η τρελή παρέα των Looney Tunes μαζί με μοναδικούς ζογκλέρ θα καταπλήξουν με τις ικανότητες τους και το σκέρτσο τους, μπαλόνια και ποπ κορν θα μοιράζονται σε όλους τους χώρους του εμπορικού κέντρου και όπως κάθε χρόνο, ο γνωστός σε όλους μας πλέον, τροχός της τύχης θα μοιράζει πολλά και ωραία δώρα!

Αυτά τα Χριστούγεννα, το RIVER WEST, θα δημιουργήσει την πιο όμορφη ατμόσφαιρα και θα χαρίσει πολλά χαμόγελα μέσα από ένα πλούσιο και απολαυστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.
 πηγή: newsbeast.gr