Εσείς; Στολίσατε Χριστουγεννιάτικα;Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι προ των πυλών και οι παραδόσεις απ’ άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, επιτάσσουν σπίτια στολισμένα, γεμάτα χαρούμενες φωνές, φίλους, συγγενείς και όμορφα στολίδια.

Το σπίτι, όπως και η διάθεσή μας, πρέπει να φορέσει τα γιορτινά του και για τον λόγο αυτό, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κυριαρχεί στο ντεκόρ κάθε χώρου. Υπάρχουν όμως και τόσες άλλες γωνιές σε κάθε σπίτι, που ζητούν κι αυτές το στολίδι τους.
Επιστρατεύστε την… καλή σας διάθεση και τη δημιουργικότητά σας, προμηθευτείτε λίγα, αλλά καλόγουστα και οικονομικά χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ και πάμε να… στολίσουμε!!!
 

Έξυπνες ιδέες για στόλισμα


Αντικαταστήστε τα μαξιλαράκια του καναπέ με 2 – 3 χριστουγεννιάτικα. Για το τραπεζάκι του σαλονιού, αν θέλετε να διαφοροποιηθείτε από την κλασική επιλογή ενός χριστουγεννιάτικου καρέ, υπάρχουν χριστουγεννιάτικες πιατέλες με μπάλες και γκι.
Για την κρεβατοκάμαρα μπορείτε απλά χωρίς να διαθέσετε πολλά χρήματα, να στρώσετε στο κρεβάτι μία παπλωματοθήκη σε κόκκινους τόνους, από πάνω να βάλετε μερικά μαξιλαράκια και έτοιμη η χριστουγεννιάτικη κρεβατοκάμαρα.
Κατά τη διάρκεια των εορτών στρώστε στο τραπέζι σας χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα.
Μια όμορφη ιδέα είναι πάνω από το λευκό τραπεζομάντηλο του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, να στρώσετε διαγώνια ένα μεγάλο καρέ ή οριζόντια κάποιο runner, σε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις, ενώ σε διάφορες γωνιές του σπιτιού, τοποθετήστε γιορτινά κεράκια και μικρούς Αγιο-Βασίληδες, που ενθουσιάζουν μικρούς, αλλά και μεγάλους!!!

πηγή: touristorama.com