Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου!

Σκι και βόλτες στη φύση, κοντά στην Αθήνα

Χαρούμενες γιορτές στον ολόλευκο Χελμό θα κάνουν οι χιονοδρόμοι και οι φίλοι του βουνού, αφού στις 15 Δεκεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.
Το μυθικό βουνό, υποδέχεται πανέτοιμο τη νέα χιονοδρομική περίοδο με πολλές καινοτομίες και νέες υπηρεσίες!

Διαβάστε κάποιες από τις βελτιώσεις της νέας χιονοδρομικής περιόδου:

SNOWPARK Kalavrita
Αναβάθμιση του Snow Park που είναι το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο σε όλη την Ελλάδα. Το πάρκο μεγάλωσε και έχουν δημιουργηθεί νέες διαδρομές και εμπόδια, για να καλύψουν όλα τα επίπεδα freestyle ski και snowboard. Το φουσκωτό μπαλόνι της Funbag είναι σταθερή αξία και θα διατίθεται και φέτος δωρεάν με το εισιτήριο των χιονοδρόμων.

All inclusive ski Kalavrita
Συνεχίζονται τα πακέτα all inclusive ski με μειωμένες τιμές από €45 το άτομο που από φέτος θα ισχύουν και τα Σαββατοκύριακα. Περιλαμβάνουν διαμονή και διατροφή στα Καλάβρυτα, εισιτήριο για το χιονοδρομικό (ski pass) και ενοικίαση εξοπλισμού.

SNOWBUS Kalavrita

Είναι η πιο οικονομική και άνετη λύση για τη μεταφορά από και προς το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων. Φέτος έχουν προβλεφθεί επιπλέον στάσεις επιβίβασης από την Αθήνα αλλά και νέες διευκολύνσεις. Τα πολυτελή πούλμαν του ταξιδιωτικού οργανισμού Amphitrion εκτελούνπρογραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο προς το χιονοδρομικό Καλαβρύτων, 5 ημέρες την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, καθ’ όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου. Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι €15 με επιστροφή και εξασφαλίζει εκπτώσεις στο ski pass (€10 έκπτωση τα Σαββατοκύριακα και αργίες και €5 έκπτωση τις καθημερινές), καθώς και εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού, τα μαθήματα σκι και το φαγητό στο σαλέ.
Κρατήσεις στο www.amphitrion-skiing.com.Τα Snowbus από Πάτρα ξεκινούν στις 6 Ιανουαρίου με επίσημο συνεργάτη το G-slalom.

Σαλέ
Μεγάλες είναι οι αλλαγές στο σαλέ όπου ο χώρος προσαρμόστηκε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Θα δοθεί έμφαση στη γαστρονομία και θα προσφέρει φαγητό που βασίζεται σε τοπικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές. Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου σαλέ θα γίνουν με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στις 23 Δεκεμβρίου (στις 15:00).

Διασκέδαση και αναψυχή
Θα λειτουργήσει το νέο tubes park για ξέφρενες καταβάσεις στις χιονισμένες πλαγιές πάνω στις σαμπρέλες που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.
Νέες εκδηλώσεις (events) σχεδιάστηκαν με στόχο να υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον στο βουνό.

Σχολές σκι
Οι επίσημες σχολές σκι και snowboard είναι φέτος η HELMOS SKI TEAM (η νέα σχολή του χιονοδρομικού), η 4 SEASONS OUTDOOR, η CAMELIA SKI SCHOOL, η ALPINE SKI TEAM,  που έχουν ετοιμάσει πακέτα εκμάθησης για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.
Μεταφορά από Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο
Όλοι οι επισκέπτες της περιοχής των Καλαβρύτων θα μπορούν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο με τον Amphitrion που ξεκινάει νέα διαδρομή από τα Καλάβρυτα (αφετηρία-Σταθμός Οδοντωτού) προς το χιονοδρομικό.
Η ώρα αναχώρησης είναι 9:30 π.μ. από τα Καλάβρυτα και αναχώρηση από το χιονοδρομικό κέντρο στις 14.00 για να επιστρέψει στην πόλη. Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και το κόστος είναι€4 για τους ενήλικες και €3 για τα παιδιά.
Οικογενειακό εισιτήριο: 2 ενήλικες και 2 παιδιά με κόστος €10
Η επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

πηγή: in.gr